Vragen? Bel ons 088 765 1400 | info@lekkerkerkerbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Nieuwe onderneming: Noxxidoors. Polvo, Isero en Berkvens bundelen krachten voor geïntegreerde deuroplossingen

dinsdag 19 januari 2021
Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.

Polvo, Isero en Berkvens zijn volledig complementair aan elkaar. Samen bedienen ze de utiliteitsmarkt met geïntegreerde deuroplossingen. Voor aannemers resulteert de samenwerking in meer efficiency en lagere faalkosten.

Optimale stroomlijning
Polvo en Isero leveren mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk. Berkvens is expert in specialistische binnendeuren. De samenwerking is het antwoord op signalen uit de markt. Noxxidoors biedt een project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw. De oplossingen worden aangeboden vanuit één partij voor een optimale stroomlijning van het productie- en leveringsproces. Bovendien beschikt Noxxidoors door de bundeling van krachten over alle benodigde certificaten.

Een aanspreekpunt voor de aannemer
“Met Noxxidoors heeft de aannemer één contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Tot op heden moest hij hiervoor met meerdere leveranciers afstemmen. Met Noxxidoors heeft de aannemer één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, productie en montage. Dat verhoogt de efficiency en verlaagt faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant-en-klaar worden ingehangen. Achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk is dus verleden tijd”, aldus Pepijn Kokke, general manager en woordvoerder namens de drie partners.

Kokke benadrukt daarbij dat Noxxidoors geen fusie is. “Het is met nadruk een samenwerking waarbij we gebruik maken van elkaars expertise. Waarbij ieder vanuit eigen ervaring en deskundigheid bijdraagt aan de beste en meest complete deuroplossingen voor de markt.”

www.noxxidoors.nl

Laden
Laden
Ok