Vragen? Bel ons 088 765 1400 | info@lekkerkerkerbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Renovatie en nieuwbouw woonzorglocatie Ewoud

dinsdag 17 mei 2016

Klaassen bouwmaatschappij Arnhem b.v. is verantwoordelijk geweest voor de nieuwbouw en renovatie van zorglocatie Ewoud in Ijsselstein, onderdeel van Vecht en Ijssel! Een volledige interne verbouwing met daarnaast een aanbouw van een nieuwe vleugel voor extra appartement zorgen voor luxe uitstraling van het zorgcentrum! Kijk snel verder voor meer impressies.

Woonzorgcentrum Ewoud is door Klaasen bouw volledig vernieuwd!

Bij Ewoud is er een volledig nieuwe vleugel aangebouw met 24 luxe woonappartementen, verdeeld over de 2e, 3e en 4e verdieping. Op de begane grond van de nieuwbouw is er een nieuwe huisartsenpraktijk gerealiseerd met een apotheek, paramedisch centrum en ruimtes voor diverse activiteiten
Zorglocatie_Ewoud_ijsstelstein

Renovatie bestaande bouw

In het bestaande gedeelte van het zorgcentrum is de begane grond volledig gerenoveerd met een nieuw restaurant, maar ook een volledig nieuw aanzicht waardoor het centrum een strakke en vriendelijke uitstraling heeft gekregen. Het restaurant heeft ook een volledig nieuwe keuken gekregen en er zijn nieuwe vergaderruimtes voor zowel intern- als extern gebruik. Als laatste is ook nog de bibliotheek en de verwensuper vernieuwd.

Het eindresultaat van zorgcentrum Ewoud te Ijsselstein is erg mooi geworden!
Ewoud Ijsselstein

Laden
Laden