Vragen? Bel ons 088 765 1400 | info@lekkerkerkerbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Alligator muurplug A8 Ø8mm

De Alligator plug A8 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton. Een flatscreen tv, trapleuning en radiator bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 396 kg*. Voldraadschroeven ø4,0 - 6,0mm kunnen meerdere keren
Uitvoeringen
  • Producten: 0
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Artikelnr. diameter (plug) lengte (plug) materiaal verpakt per diameter (boorgat) diameter (schroef) verpakking Per Prijs
115430 € 26,49
243200 € 14,49
  • Producten: 0
Omschrijving
De Alligator plug A8 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton.

Een flatscreen tv, trapleuning en radiator bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 396 kg*.

Voldraadschroeven ø4,0 - 6,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 12,5mm.

Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

Supersterk, makkelijk en snel monteren met de Alligator pluggen van Toggler
Videos

Video commercieel

    Laden
    Laden