Vragen? Bel ons 088 765 1400 | info@lekkerkerkerbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Alligator muurplug A5 Ø5mm

De Alligator plug A5 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton. Een gordijnrail, spiegel en lamp bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 230 kg*. Voldraadschroeven ø3,0 - 4,5mm kunnen meerdere keren in- en
Uitvoeringen
  • Producten: 0
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Artikelnr. diameter (plug) lengte (plug) materiaal verpakt per diameter (boorgat) diameter (schroef) verpakking Per Prijs
115423 € 80,12
243198 € 11,09
4070153 € 2,09
  • Producten: 0
Omschrijving
De Alligator plug A5 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton.

Een gordijnrail, spiegel en lamp bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 230 kg*.

Voldraadschroeven ø3,0 - 4,5mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 6,5mm.

Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

Supersterk, makkelijk en snel monteren met de Alligator pluggen van Toggler
Videos

Video commercieel

    Laden
    Laden